Korzystaliście kiedyś z drukarek do różnych etykiet? Chciałabym się od was dowiedzieć, która z nich sprawdzała się wam najlepiej, bo sama planuję taką kupić. Interesują mnie głównie drukarki etykiet Dymo, bo znajomi sporo mi o nich mówili. Myślicie, że będą odpowiednie do zakładu jubilerskiego? Fajnie byłoby też poznać zdanie kogoś innego. Będę wdzięczna!
outdoor auto
Najlepsza drukarka do etykiet?
Gdzie znaleźć odpowiedniego fachowca? Komu zlecić daną pracę? Pytaj, szukaj, my pomożemy.
- Bonifacy81
Re: Najlepsza drukarka do etykiet?
Post autor: Bonifacy81 »
Moim zdaniem drukarki Dymo są świetne, na pewno będziesz zadowolona. Pamiętaj też, żeby kupić sobie taśmy, a najlepiej zamienniki taśm termicznych, bo mają równie dobrą jakość co oryginalne, ale są znacznie tańsze. Jak się drukuje wiele etykiet to od razu widać różnicę w ponoszonych kosztach. Sam się o tym przekonałem, więc wiem co mówię
Daj znać co finalnie wybrałaś

Re: Najlepsza drukarka do etykiet?
Post autor: arletta »
A jak chodzi o drukarkę biurową, to tutaj https://www.hydrof.com.pl/tania-drukark ... 2023-roku/ możecie poczytać sobie o tanich, dobrych sprzętach. W artykule dowiecie się jak znaleźć tani i niezawodnie działający sprzęt? Gdzie go w ogóle szukać- także według mnie super..