Witajcie drodzy czytelnicy forum! Dzisiaj chciałem poruszyć nowy wątek, dotyczący plebiscytu Hipokrates 2022 i jego laureata w województwie pomorskim! II miejsce w tym jakże prestiżowym konkursie zajął gabinet stomatologiczny https://verdeclinic.pl/dentysta-wejherowo/, do którego uczęszczam od wielu lat.
Hipokrates to plebiscyt odbywający się rok do roku. Jest to medyczny plebiscyt, w którym udział biorą specjaliści z różnych dziedzin medycyny. Dermatolodzy, kardiolodzy, lekarze rodzinni, pielęgniarki i oczywiście stomatolodzy oraz gabinety stomatologiczne. Bardzo się cieszę, że wyróżnienie trafiło do kliniki stomatologicznej, którą znam i w której przeprowadzam każde leczenie.
Dodatkowo warto podkreślić, że doktor Kinga Kołecka zajęła pierwsze miejsce w kategorii STOMATOLOG ROKU. Jest to fantastyczna wiadomość dla pacjentów!
Dlaczego ta klinika stomatologiczna została nagrodzona? Cóż musielibyście się wybrać na wizytę, żeby zobaczyć jak wygląda nowoczesny gabinet i sprzęt medyczny oraz w jaki sposób powinno traktować się pacjentów. Do tego samo leczenie nie ważne jak bardzo zaawansowane zawsze jest skuteczne! Jak widać ciężka praca się opłaca!
Jako pacjent przechodziłem przez większość zabiegów z oferty i muszę powiedzieć jedno: leczenie jest skuteczne i zrobione na lata! Żaden z moich problemów stomatologicznych nie wrócił, a odkąd zdecydowałem się na regularne wizyty (mniej więcej co pół roku) ubytków jest coraz mniej. Pani doktor Kinga zawsze powita pacjenta szerokim uśmiechem, ma pamięć do twarzy więc rozmowa z nią to czysta przyjemność!
Życzę wszystkim w Klinice wszystkiego co najlepsze i jak zawsze widzimy się niedługo! A Wam drodzy czytelnicy z czystym sumieniem polecam gabinet
Co więcej wiele informacji na tematy stomatologiczne można przeczytać na blogu prowadzonym przez klinikę.
Klinika Stomatologiczna Wejherowo
Gdzie znaleźć odpowiedniego fachowca? Komu zlecić daną pracę? Pytaj, szukaj, my pomożemy.