Herbata na stres?
Ciekawe fakty, interesujące pytania. Tutaj zaspokajamy swoją ciekawość świata
- dymfna
Herbata na stres?
Cześć! Założę się, że nie jestem jedyną osobą tutaj, która od czasu do czasu walczy ze stresem Osobiście próbowałam różnych suplementów, ale jakoś nic nie dawało efektu jakiego oczekiwałam. Ostatnio jednak usłyszałam, że matcha na stres może faktycznie pomóc i bardzo chciałabym poznać więcej szczegółów. Testowaliście działanie tej herbaty an sobie? Byliście zadowoleni?
- Kasandra_81
Re: Herbata na stres?
Post autor: Kasandra_81 »
Ja potwierdzam, że to jest fakt i na mnie działa Ale jest bardzo ważna kwestia, musisz kupić oryginalną matchę japońską. Ona smakuje i pachnie zupełnie inaczej niż te produkowane w Chinach czy Korei i ma też o wiele lepsze właściwości prozdrowotne. Polecam poszukać po prostu w internecie, bo akurat sklepów jest mnóstwo i na pewno coś znajdziesz
- Rodzisława_61
Re: Herbata na stres?
Post autor: Rodzisława_61 »
Ja od siebie też dodam, że kupując matchę warto od razu zaopatrzyć się w akcesoria do herbaty matcha, żeby móc ją przygotowywać w odpowiedni sposób. Fajnie jest też porównać herbaty różnych japońskich producentów i wybrać sobie tą, która nam najlepiej smakuje. Generalnie w internecie na pewno znajdziesz matchę taniej. Ja tylko w ten sposób zamawiam większość herbat.