drzwi wewnętrzne - jacy producenci?
Ciekawe fakty, interesujące pytania. Tutaj zaspokajamy swoją ciekawość świata
- benedykt-81
drzwi wewnętrzne - jacy producenci?
Post autor: benedykt-81 »
Cześć wszystkim! Jestem nowym użytkownikiem tego forum i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Mam pewien problem z wyborem drzwi wewnętrznych do mojego mieszkania. Szukam producenta, który oferuje wysokiej jakości produkty w przystępnej cenie. Przeszukałem już wiele stron internetowych, ale ciągle nie mogę się zdecydować. Może Wy macie jakieś sprawdzone propozycje? Zależy mi na tym, aby drzwi były solidne, estetyczne i trwałe. Szukam również producenta, który oferuje swoje produkty w okolicy mojego miejsca zamieszkania, czyli drzwi wewnętrzne Puławy. Chętnie wysłucham Waszych opinii i doświadczeń. Z góry dziękuję za pomoc!
Re: drzwi wewnętrzne - jacy producenci?
Post autor: ivaa »
Na pewno warto też sprawdzić sobie oferty na drzwi przesuwne naścienne u firmy Jurpol Meble. Jak szukacie czegoś oryginalnego, funkcjonalnego i stylowego - to warto zwrócić uwagę na ich produkty... Myślę, że tam coś wybierzecie dla siebie...
Re: drzwi wewnętrzne - jacy producenci?
Post autor: Hanka »
Kurczę, a mi akurat wpadły mi w oko te drzwi producenta https://entra.pl/ z serii Asilo . Minimalizm, ale taki na bogato. Jak macie, to dajcie cynk, czy warto w to iść.